آلپاری یا ویندزور – مقایسه 2 کارگزاری معتبر فارکس

امروزه با توجه به شرایط اقتصادی حاکم در کشورمان، بسیاری از افراد به سمت بازار فارکس جذب شده‌اند. لازمه شروع معامله در بازار فارکس انتخاب یک بروکر معتبر می‌باشد. بروکر فضایی برای گردهم آمدن سرمایه‌گذاران و معامله‌گران است تا بتوانند نسبت به ترید نمادها اقدام کنند. هر یک از بروکرها دارای پارامترهای متفاوتی هستند و خدمات متنوعی را به تریدرها ارائه می‌دهند.

آلپاری و ویندزور از بروکرهای معتبری هستند که برای ایرانی‌ها قابل دسترسی می‌باشند. سوالی که برای بسیاری از تریدرها وجود دارد، این است که آلپاری یا ویندزور، کدام یک را برای دریافت خدمات انتخاب کنیم. در ادامه این مقاله از وبسایت امیرتریدر قصد داریم به بررسی این دو بروکر بپردازیم تا شما راحت‌تر بتوانید از میان آلپاری یا ویندزور انتخاب کنید.

 

برای مدت محدود عضویت در کانال VIP رایگان شد!

چند نمونه از رضایتمندی و سود روزانه اعضای کانال VIP، اگه شماهم داخل بروکر حساب واقعی داری همین حالا فرم زیر را پر کن و رایگان عضو کانال VIP شو.

 

آلپاری یا ویندزور، کدام را انتخاب کنیم؟

یکی از مهم‌ترین نکاتی که تریدرهای حرفه‌ای باید آن را در انجام معاملات فارکس درنظر داشته باشند، انتخاب بروکر مناسب می‌باشد، به طوری که باید بروکری که متناسب با نیازهای آن‌ها است را انتخاب کنند.

البته لازم است به این موضوع توجه داشته باشید که مناسب بودن یک بروکر نسبی می‌باشد و نمی‌توان یک بروکر فارکس را به عنوان بهترین بروکر برای تمامی تریدرها معرفی کرد. در حقیقت هر یک از تریدرها باید سعی کنند به سراغ بهترین بروکر که پاسخگویی نیازهای آن‌ها باشد، بروند.

اگر شما نیز در انتخاب بروکر، آلپاری یا ویندزور تردید دارید، باید به پارامترها و معیارهای انتخاب یک بروکر در فارکس دقت داشته باشید. در ادامه به این پارامترها اشاره کرده‌ایم.

بروکر رسمی

شما باید به سراغ بروکر و یا کارگزاری بروید که به طور رسمی ثبت شده است. در حقیقت از رفتن به دنبال هر بروکر غیررسمی و ثبت نشده اجتناب کنید.

سابقه بالا

اگر سوال آلپاری یا ویندزور نیز برای شما نیز وجود دارد، حتما توجه داشته باشید که بهتر است به سراغ بروکرهایی که دارای سابقه بالایی در ارائه خدمات هستند، بروید. در حقیقت در بروکرهایی با قدمت بالا، حداقل ریسکی تحت عنوان کلاه برداری وجود ندارد.

کمترین اسپرد

اسپرد در حقیقت به معنای کارمزد است، البته با این تفاوت که با گرفتن اختلاف میان خرید و فروش محاسبه می‌گردد. قطعا شما باید به سراغ بروکرهایی که اسپرد پایینی را دریافت می‌کنند، بروید و قطعا بروکرهایی با اسپرد بالا گزینه مناسبی نیستند.

لوریج بالا

لوریج و یا اهرم، از جمله قابلیت‌هایی است که این امکان را به سرمایه‌گذار می‌دهد که با سرمایه بسیار کم نیز معامله کند. بروکرهایی که از این قابلیت برخوردار هستند، گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاران می‌باشند.

سروری با سرعت بالا

داشتن سرور با سرعت بالا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به طوری که اگر شما به سراغ بروکرهایی بروید که سرعت بسیار پایینی را دارند، احتمال دارد فرصت‌های خود را از دست بدهید و ضرر کنید.

آلپاری یا ویندزور؟ کدام یک بهتر است؟

آلپاری یا ویندزور، سوالی که ممکن است برای شما نیز وجود داشته باشد، اینکه کدام یک از این دو بروکر معتبر را برای ترید انتخاب کنیم. در ادامه پیرامون هر یک از این دو بروکر توضیحاتی را آورده‌ایم تا راحت‌تر بتوانید با بررسی مزیت‌ها و معایب هر کدام، در این زمینه تصمیم‌گیری داشته باشید.

بروکر آلپاری (Alpari Broker)

آلپاری یا ویندزور

از خوشنام‌ترین و قدیمی‌ترین بروکرها، بروکر آلپاری می‌باشد که در سال 1998 در مسکو تاسیس شده است. در بررسی آلپاری یا ویندزور باید به این موضوع اشاره کنیم که بروکر آلپاری با ارائه خدمات فوق‌العاده از مدت تاسیس تا به امروز، از معتبرترین و محبوب‌ترین بروکرها در بیش از صد کشور در جهان شناخته می‌شود.

ایرانیان نیز می‌توانند از بروکر آلپاری برای انجام معاملات خود استفاده کنند، چراکه این کارگزاری دارای پشتیبانی از زبان فارسی نیز می‌باشد.

از ویژگی‌های بارز این بروکر برخورداری از حداقل اسپرد در معاملات، سرعت سرور بالا، انجام معاملات باینری آپشن با یک دلار و … می‌باشد.

آیا بروکر آلپاری رگوله شده است؟

از زمان تاسیس بروکر آلپاری تا به امروز، بیش از دو میلیون کاربر در این کارگزاری اقدام به افتتاح حساب نموده‌اند. همین موضوع نشان دهنده اعتبار این بروکر می‌باشد. همینطور لازم است اشاره کنیم که بروکر آلپاری دارای رگولاتوری FSA و FCA است که به نوعی نشان دهنده اعتبار این بروکر می‌باشد.

امکانات بروکر آلپاری

  • امکان واریز و برداشت به روش‌های متعددی شامل تاپ چنج و پرفکت مانی در این بروکر وجود دارد.
  • معامله گران می‌توانند به روش‌های مختلفی با پشتیبانی در ارتباط باشند.
  • این بروکر از متاتریدر 4 و 5 پشتیبانی می‌کند.
  • امکان افتتاح حساب‌های استاندارد، نانو و ECN در متاتریدر 4 وجود دارد. کاربرانی که قصد دارند از متاتریدر 5 استفاده کنند، باید یکی از حساب‌های استاندارد و یا ECN را انتخاب نمایند.
  • در این بروکر نمایش موجودی کاربران به دو صورت دلار و یورو انجام می‌شود.
  • در بروکر آلپاری، امکان افتتاح حساب دمو وجود دارد.
  • کاربران می‌توانند از خدمات بروکر آلپاری برای انجام معاملات باینری آپشن نیز استفاده کنند.
  • حداکثر میزان لوریج و یا اهرم برای انواع حساب‌ها در این بروکر، 1:3000 می‌باشد.
  • میزان حداقل واریز 0 الی 500 دلار متناسب با نوع حساب متغیر است.
  • از دیگر مزیت‌های این بروکر می‌توان به تجزیه و تحلیل بازار، تقویم اقتصادی و ابزارهایی برای انجام تجزیه و تحلیل اشاره کرد.

بروکر ویندزور  (Windsor Broker)

آلپاری یا ویندزور

ویندزور از قدیمی‌ترین و شناخته شده‌ترین کارگزاری‌ها در بازار فارکس می‌باشد که در سال 1988 تاسیس شده است. این بروکر برای کسانی که معامله نفت خام، شاخص‌ های سهام از جمله داوجونز، اس اند پی، نزدک و … را دارند، انتخاب مناسبی می‌‌باشد.

در بروکر ویندزور امکان معامله سهام‌های آمریکایی شامل سهام مایکروسافت، اپل، ای بی ام، جنرال الکتریک و … به صورت سی اف بی وجود دارد. همینطور لازم است اشاره کنیم که سهام‌های مهم بورس نیویورک نیز به شکل فیوچرز و آپشن در این بروکر معامله می‌شود. همینطور تریدرها می‌توانند در این بروکر ارزهای رمز نگاری شده، جفت ارزهای بازار فارکس، اوراق قرضه و معاملات CFD  را نیز خرید و فروش کنند.

در ادامه بررسی آلپاری یا ویندزور لازم است به این نکته اشاره کنیم که حداقل  سرمایه برای واریز به حساب ویندزور، 500 دلار می‌باشد. همینطور امکان انجام معاملات اهرم‌دار در این کارگزاری تا ضریب اهرم 1:50 وجود دارد.

در بروکر ویندزور، حساب‌های معاملاتی متنوعی برای معامله‌گران وجود دارد. معمولا در این کارگزاری، تریدرهای مبتدی، از حساب‌های پرایم و متوسط و معامله‌گران حرفه‌ای، از حساب‌های سطح بالاتر بروکر ویندزور استفاده می‌کنند. میزان اسپرد در این بروکر وابسته به نوع حساب معامله‌گران متغیر است.

نکته قابل توجه در مورد بروکر ویندزور این است که این کارگزاری به دلیل ثبت MiFID جهت تجارت قانونی در کشور اردن، مورد توجه کاربران مسلمان قرار دارد. ایرانیان نیز در صورتی که بخواهند، می‌توانند از این بروکر استفاده کنند.

آیا بروکر ویندزور رگوله شده است؟

امنیت بروکر ویندزور از نظر رگولاتوری مثبت است. رگوله‌های بروکر ویندزور شامل رگوله JSC با شمارۀ ثبت 1265، رگولهFSA  در سیشل با شماره ثبت  SD072، رگوله  FSC، رگوله CMA به شماره مجوز 156 در کنیا، کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس (CySEC) با شماره مجوز 04/03 می‌باشند.

امکانات بروکر ویندزور چیست؟

از امکانات بروکر ویندزور موارد زیر هستند:

  • کاربران این بروکر می‌توانند از پلتفرم متاتریدر 4 برای ثبت معاملات استفاده کنند. امکان استفاده از این متاتریدر در این کارگزاری در نسخه‌های تحت وب، دسکتاپ و تلفن همراه وجود دارد.
  • امکان دریافت بونوس 30 دلاری جهت شروع ترید در بازار وجود دارد. در صورتی که افراد بتوانند با این 30 دلار معامله کنند و سود نمایند و میزان سود آن‌ها بیش از 30 دلار شود، می‌توانند سود خود را برداشت کنند.
  • برای واریز و برداشت سرمایه در بروکر ویندزور، روش‌های مختلفی شامل ویزاکارت (حداکثر 25 هزار دلار)، مستر کارت (حداکثر 25 هزار دلار)، وب مانی (Web Money) و Wire Transfer وجود دارد.
  • این بروکر دارای حساب های معاملاتی Prime، Zero و VIP Zero می‌باشد که هر یک متناسب با ویژگی‌هایی که دارند، برای دسته‌ای از کاربران مناسب هستند.

سخن پایانی

در این مقاله از وبسایت امیرتریدر توضیحاتی را پیرامون آلپاری یا ویندزور برای شما عزیزان ارائه کردیم. برای اینکه بتوانید در زمینه انتخاب بروکر، به بهترین و بی‌نقص‌ترین انتخاب برسید و سودهای بیشتر و ضررهای کمتری را تجربه کنید، باید در مورد بروکرها تحقیقات نمایید تا معاملات شما با خاطری آسوده انجام شود.

در صورتی که در مورد بروکر آلپاری یا ویندزور سوالی دارید، حتما در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان امیرتریدر پاسخگوی سوالات شما عزیزان خواهند بود.

امتیاز دهید